Για μαθητες

Τα πρώτα βήματα των μικρών μας μαθητών στη ξένη γλώσσα μετατρέπονται σε μια συναρπαστική εμπειρία. Τα παιδιά μέσα από τα ολιγομελή τμήματα επικοινωνούν, εξασκούνται στη γλώσσα και προσέχουν περισσότερο κατά την ώρα του μαθήματος.

Συμμετέχουν σε ομαδικές εργασίες και οι καθηγητές είναι πάντα εκεί για αμεσότατη επικοινωνία. Ο καθηγητής εντοπίζει πιο εύκολα ενδεχομένως αδυναμίες και παρεμβαίνει άμεσα.

Ο πρώτος μας στόχος είναι ο μαθητής να αγαπήσει τις ξένες γλώσσες και αυτό υλοποιείται με την γνωριμία του με αυτές. Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον και μαζί με έμπειρο διδακτικό προσωπικό, η διδασκαλία είναι πιο αποτελεσματική. Επίσης, με την χρήση εποπτικού υλικού και την συμμετοχή τους σε δραστηριότητες ο μαθητής έρχεται πιο κοντά στην γλώσσα και εξοικειώνεται.

Το μάθημα είναι δυνατό να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Με την χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων τα παιδιά θα εξοικειωθούν και θα μιλούν την γλώσσα χωρίς ανασφάλεια.
 
 
 

Για φοιτητες και ενηλικες

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Σπαή αποδεικνύει κάθε στιγμή ότι είναι το κατάλληλο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Οι ενήλικες και οι φοιτητές προσαρμόζονται σε μια σύγχρονη μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών και βγαίνουν κερδισμένοι.

Η επιτυχία είναι με το μέρος τους μπαίνοντας σε ταχύρρυθμα και ολιγομελή τμήματα. Είμαστε ειδικοί και το αποδεικνύουμε με τα 20 χρόνια εμπειρίας στο κόσμο των ξένων γλωσσών και με την κορυφαία ακαδημαϊκή μας ομάδα.

Δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια σε αυτόν που θέλει να κάνει σπουδές στο εξωτερικό, σε αυτόν που θέλει να έχει μια άριστη πιστοποίηση και σε αυτόν που θέλει να τελειοποιήσει την ξένη γλώσσα που γνωρίζει για να εξελιχθεί στη δουλειά του.