Γερμανικα μεσω Skype

Λόγω του περιορισμένου χρόνου ή κάποιας μακρινής απόστασης, το φροντιστήριο μας ακολουθεί την εποχή και χρησιμοποιεί τη τεχνολογία για να παρέχει μαθήματα Γερμανικών μέσω Skype.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους έχουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια κάμερα και πρόσβαση στο διαδίκτυο να παρακολουθήσουν μαθήματα Γερμανικών, ζωντανά, σαν να είναι φυσικά παρόντες στο μάθημα.
 
 

Συμβουλευτικη

Η Γραμματεία παρέχει υποστήριξη στους μαθητές μας. Επίσης, τα κατευθύνει προς το κατάλληλο τμήμα εκμάθησης της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας. Είναι εκεί για να συμβουλέψει τους σπουδαστές μας όσον αφορά τις σπουδές στη Γερμανία και συγκεκριμένα δίνει συμβουλές για την έναρξη ή την συνέχιση των σπουδών της ειδικότητας της Ιατρικής στην Γερμανία.

Η γραμματεία προτείνει λύσεις και εύρεση εργασίας στην Γερμανία. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στους μαθητές μας και σπουδαστές και τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν κα να έχουν ένα μέλλον καλύτερο και γεμάτο εμπειρίες.
 
 

Επισημες μεταφρασεις

Ορκωτή μεταφράστρια Γερμανικών είναι διαθέσιμη για να πραγματοποιήσει μεταφράσεις γερμανικών κειμένων και ό, τι άλλο επιθυμείτε να μεταφραστεί. Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Σπαή σας παρέχουμε επίσημες και αναγνωρισμένες από το γερμανικό κράτος μεταφράσεις.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε πάσης φύσεως συναλλαγές με γερμανόφωνους φορείς. Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Δέσποινα Σπαή είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γερμανίας και επίσημος μεταφραστής για το Γερμανικό Προξενείο και διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επίσημες μεταφράσεις του Γερμανικού κράτους.
 
 

Σπουδες

Είμαστε στη διάθεση των μαθητών/σπουδαστών μας και τους παρέχουμε εξειδικευμένη και έγκυρη πληροφόρηση για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία, όπως για θέματα που αφορούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, την επιλογή τόπου σπουδών, το κόστος διαμονής και ό, τι άλλο χρειαστούν.

Σας βοηθάμε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες εγγραφής σε γερμανικά πανεπιστήμια, όπως η αίτηση, οι επίσημες μεταφράσεις, η αλληλογραφία και ό, τι άλλο προκύψει.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τους φοιτητές της Ιατρικής σχολής της Γερμανίας και για την επιλογή και εύρεση του φορέα που θα αναλάβει την εκπαίδευση τους. Διεκπεραιώνουμε σχετικές διαδικασίες, όπως σύνταξη βιογραφικου-αίτησης, επίσημες μεταγρασεις και γενικά στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για μια σίγουρη πορεία στην επιτυχία.
 
 

Χρησιμοι Συνδεσμοι

Βρεατανικό Συμβούλιο: www.britishcouncil.gr/
Γερμανικό Πιστοποιητκό Γλωσσομάθειας: www.osd.gr/
Cambridge: www.hasexams.gr
Michigan: www.hau.gr
Ινστιτούτο Γκαίτε: www.goethe.de/athen, www.goethe.de/thessaloniki
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: www.minedu.gov.gr
Γερμανικές αποστολές στην Ελλάδα: www.griechenland.diplo.de/

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Έκπτωση στα δίδακτρα δικαιούνται:
  • αδέλφια για το χρονικό διάστημα που φοιτούν παράλληλα.
  • μαθητές που συστήνουν νέους μαθητές στο κέντρο μας
  • μαθητές που παρακολουθούν δύο γλώσσες.
  • μαθητές με την εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων στην έναρξη του σχολικού έτους.
Ειδικές τιμές ισχύουν για τους φοιτητές.