Φιλοσοφια

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Σπαή παρέχει το ιδανικό μάθημα στους μαθητές του σε ολιγομελή τμήματα για σίγουρη επιτυχία και εκμάθηση της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας με σεβασμό και ευγενή άμιλλα. Ασχολούμαστε με το κάθε παιδί ξεχωριστά και τα παρακινούμε με τρόπο που το παιδί έρχεται πιο κοντά στην γλώσσα και την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης της χώρας γενικότερα.

Τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στο φροντιστήριο μας μαθαίνουν την γλώσσα με ισότητα και αγάπη. Όλοι οι μαθητές μας είναι ίδιοι και όλοι διαφορετικοί. Το κάθε παιδί αξίζει ιδιαίτερη προσοχή για να φτάσει στην επιτυχία και εμείς βάζουμε τα δυνατά μας και δουλεύουμε σκληρά και συστηματικά.

Τα προγράμματα σπουδών καλύπτονται πλήρως και ο μαθητής διδάσκεται αυτά που χρειάζεται για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο γνώσης της ξένης γλώσσας που επιθυμεί. Είμαστε σε συχνή επικοινωνία για ενημέρωση και συνεργασία των γονέων για την πορεία του κάθε παιδιού.
 
 

Ιστορια

Το φροντιστήριο ξεκίνησε την λειτουργία το 1995 και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε γνωστό και πολύ αγαπητό στους γονείς και φυσικά στα παιδιά που είχαν θέληση να μάθουν ξένες γλώσσες.

Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Οι παροχές δεν μένουν μόνο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και στην περαιτέρω γνωριμία του παιδιού με την χώρα, όπου μιλιέται η γλώσσα που διδάσκεται. Γνωρίζει τον πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας και έρχεται πιο κοντά με άλλους ανθρώπους αλληλογραφώντας και επικοινωνώντας μέσω χρήσης της τεχνολογίας.

Η γνώση αυτή είναι πολύ πιο σημαντική, γιατί το παιδί επιθυμεί ακόμη περισσότερο να μάθει για να μπει σε αυτόν τον "κόσμο" και να γνωρίσει άλλους λαούς, να ενστερνιστεί φιλοσοφίες και να πάρει αυτά που χρειάζεται για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του.

Οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, γίνονται ένα μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.
 
 

Οι χωροι μας